fbpx


Heart of Lapland is the local destination company that seeks to develop and market the tourism industry in Haparanda, Kalix, Pajala, Överkalix and Övertorneå.

Follow Us
GO UP

Malören Lodge

Skulle du vilja uppleva Robinson men slippa undan alla intriger? Kanske tycker du till och med att det verkar lite mer fridfullt på Gränslandet eller Maktens boning där de är färre? Där det finns tid för att på egen hand upptäcka djurliv, växtlighet och historiska kulturminnen. Då tror vi att Malören är upplevelsen för dig.

Här bor du på ett naturreservat längst ut i Bottenvikens skärgård i stillhet med horisonten som utsikt och landets enda skärgårdskapell som granne. Och du får den tre kilometer långa ön, och sandstranden, i princip för dig själv. Vill du vara helt säker på att de flesta på ön är i ditt lag kan du, i mån av plats, likt en befälhavare i maktens boning välja vilka som bor med dig genom att hyra hela huset för din familj, kompisgänget eller kollegorna.

Sedan 2018 har Hanna och Patrik drivit verksamhet på ön och erbjuder boende i form av sju dubbelrum och en svit. Dessutom anordnar de på förfrågan aktiviteter som att ta med dig på dagsturer till de närliggande öarna Kallskär, Sandskär och Nordanskär. Men även till Seskar-Furö för att du ska få möjlighet att upptäcka inspelningsplatsen för Robinson.

Vill du ha lite mer äventyr än så? Då kanske du vill lära dig grunderna för hur du överlever på en ö av den tidigare Robinsondeltagaren Björn Hernefeldt? Som guide och tävlingsledare berättar han att förutsättningarna i år var tuffare än vad de varit tidigare – och här kan du få en liten känsla för vad deltagarna fick uppleva under Robinsontävlingarna. Om du törs?

Malören Lodge

Kontaktperson: Hanna Engström
Telefon: 073-444 56 84
Mail: hanna@maloren.se
Webb: www.maloren.se
Instagram: @malorenlodge