fbpx


Heart of Lapland is the local destination company that seeks to develop and market the tourism industry in Haparanda, Kalix, Pajala, Överkalix and Övertorneå.

Follow Us
GO UP

Vill du vara lite eljest och berätta om något annorlunda för kompisarna efter sommaren? Lyft då blicken och prova på en ny skärgårdsupplevelse i Haparanda och Kalix skärgård. Extra spännande just i år eftersom du dessutom har möjlighet att känna på känslan av att befinna dig på samma platser och att gå i samma fotspår som Robinsondeltagarna gjorde under inspelningen i Haparanda och Kalix skärgård sommaren 2020.

Ta dig an våra Bucket-Life Robinson-upplevelse i sommar!
För att underlätta för dig har vi samlat ihop några av äventyren som du kan göra under din vistelse. Du väljer själv om du vill checka av en eller flera punkter. Här ryms allt från livsnjut på en i princip egen ö, övernattning i en glasigloo, löjromssafari, skärgårdsexpeditioner, spa och Robinsontävlingar på de faktiska Robinson-öarna. Här finns något för alla – oavsett om du är livsnjutare eller hardcoreäventyrare. Ta med familjen på mini-äventyr på fastlandet eller gå all-in på egen hand.
Lycka till och välkommen!

Heart of Laplands projekt ”I Robinsons spår” finansieras av Region Norrbotten & Längmanska Företagarfonden.